Firma postoji i uspešno radi od 1993. godine.

Osnovna delatnost je konstantno snabdevanje tržišta Srbije i Crne Gore isključivo visoko kvalitetnim autodelovima i autoelektrikom. Dugogodišnjom saradnjom, kako sa domaćim, tako i sa stranim proizvođačima, obezbeđujemo kupcima visok kvalitet i široku paletu proizvoda. Garancija svakog proizvoda prenosi se po uslovima i na način koji je predvideo svaki pojedinačni proizvođač. Profesionalnu ugradnju proizvoda, izvršiće naši specijalizovani timovi u jednom od servisa.

Možemo Vam pružiti uslugu čuvanja spornih (havarisanih) vozila do preuzimanja jer posedujemo plac od 30 ari kao i halu od 1000kvm, kao i sve druge usluge vezane za našu delatnost. Uspešnu saradnju imamo sa više inostranih osiguravajućih kuća za šlepovanje, popravku vozila i smeštaj putnika. U sklopu firme Touring Europa postoji i laboratorija za baždarenje i porpavku tahografa i taksimetara. Laboratorija je ovlašćena od strane YUTA i Zavoda za mere i dragocene metale. Vršimo i periodične preglede tahografa, a za izvršene usluge izdajemo potvrdu (sertifikat) koji je punovažan pred svim organima.

Touring Europa pruža i usluge šlepovanja, utovarne i pretovarne usluge, prevoz robe i putnika u Srbiji i Crnoj Gori, kao i u svim zemljama Evrope.


Od vozila opremljenih za uspešno obavljanje usluga posedujemo:

- Pet kamiona za šlepovanje neispravnih vozila

- Jedno servisno vozilo za izlazak na teren

- Jedan kamion za transport robe

- Dva džipa sa prikolicama

- Kombi za prevoz putnika (8+1)